You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

betöltés...

Hírek
M-ATX gép cégeknek

Javasolt gyors gép irodába vagy akár otthonra. Skype-hoz, iskolai digitális oktatáshoz: telepített irodai szoftverekkel és film nézéshez, Libreoffice, Skype, Gomplayer, Total Commander, WinRAR és személyre szabva...
8GB DDR4 memória, 256 GB M.2 SSD, időálló Gigabyte 410M alaplap, m-atx ház mely kis helyen elfér akár fektethető, 350W SFX táp.
Intel Core i3-10105 123.000 Ft

március 26, 2022
Hírek
Gyors asztali gép irodai használatra

Javasolt gyors gép irodába vagy akár otthonra. Skype-hoz, iskolai digitális oktatáshoz: telepített irodai szoftverekkel és film nézéshez, Libreoffice, Skype, Gom player, Total Commander, WinRAR és személyre szabva...
8GB DDR4 memória, 120 GB SSD, időálló Gigabyte alaplap, midi ház mely kis helyen elfér, kérhető AMD Ryzen 5 3.5 GHz (4 magos 8 szálas) procival is játékosoknak.
AMD gép 69.000 Ft
Intel Core i5 59.000 Ft

november 19, 2020
Hírek
OG Database Magic fejlesztése

Számos hibát javítottunk. Sokszor helytelenül működött az SQL eszköz ablak. A hibák javítása mellett lehetőség van több (felhő alapú is) adatbázisok megnyitására, gyors SQL szerkesztéshez és futtatáshoz. Felvettünk számos idejét múlt adattáblát is: közöttük van Btrieve, Clipper, Clarion. A felhő alapú adatbázisok között van MySQL-től kezdve Oracle9i, MsSQL is.

február 02, 2018
Hírek
OG mail master fejlesztése új lendületet kapott

Számos hibát javítottunk. Mindezek mellett egy vadonatúj funkcióval bővült a Mail Master program. Olyan marketing funkció került beépítésre, mely álmainkban szerepel. Körlevelet lehet készíteni benne. Ezt nevezhetjük "kör e-mail"-nek. Megadhatjuk a címzetteket, csatolmányokat és egyéb mezőket az adatrácsban, melyekre hivatkozhatunk a levél törzs részében. Fantasztikus funkció, melyet a jelenlegi webmesterek és marketing szakemberek is jól tudnak hasznosítani.

március 31, 2016
Hírek
OG Backup and Restore újítása

Itt a 2.2.7 verzió. Javítottunk számos kisebb hibát. Ezen kívül felgyorsítottuk a tömörített állomány készítését. Főleg a nagyobb könyvtárstruktúrák létrehozásánál lényeges gyorsulás tapasztalható.

január 30, 2016
Hírek
OG Backup and Restore funkciói bővültek

Már a 2.2.3 verziónál tartunk. A Biztonsági mentés ablaknál a mentési folyamatok felett jobb egérgomb kattintással új funkciók jelennek meg. Kikényszeríthetjük az ismételt teljes mentést, megtekinthetjük az adott napi/napszaki logot, elnapolhatjuk a mentéskészítést vagy mentési pontot állíthatunk vissza.

december 23, 2015
Hírek
OG Backup and Restore gyorsabb lett

Az OG Backup and Restore 1.2.0 verzióban a mentés funkció lényegesen gyorsabb lett a memóriába töltött adatbázis indexnek köszönhető keresés/pozícionálás miatt. A 2015.11.10-én közölt hibák javítódtak. Jelenleg a visszatöltés funkció gyorsítása a cél.

november 20, 2015
Hírek
OG Backup and Restore Bug javítás

Számos hibát javítottunk az OG Backup and Restore termékben. A memória kezelése igencsak gyatra volt, a jelenlegi 1.1.4.3353 verzió már megfelelően működik. Azonban a könyvtárak és állományok száma a 100.000-t meghaladja, akkor a szoftver lényeges lassulást mutat (1GB RAM, 1,7GHz dual-core). A visszatöltés ideje is meghosszabbodik. Ha a visszatöltés ablakot használjuk, utána a mentés (backup) rész a fájlszerkezet összehasonlításnál hibát jelez. E két hibának a javítása folyamatban van.

november 10, 2015
Hírek
Többajtós ujjlenyomatolvasós terminál SQL adatbázissal, választható ujjlenyomat olvasóval

Vállaljuk elsősorban magánházak biztonságos, biometrikus belépési azonosítását. A lehető legkisebb pénzügyi megoldásra törekszünk, hogy az amúgy drágának számító biometrikus beléptetési igényt az otthonába varázsoljuk. De kis- és középvállalkozásoknak is kitűnően megfelel ez a megoldás, ha előtérbe helyezik a professzionális hardveres és szoftveres kidolgozást a dizájnos elemek helyett.

szeptember 28, 2015
Hírek
Megjelent az OG mentés és visszatöltés termék

Segítségével végtelenül egyszerűen tudunk egy vagy több könyvtárunkról mentéseket készíteni és az év bármely napját visszaállítani.

június 10, 2015
Hírek
Megjelent az OG Nyomtatványkitöltő termék

Postai borítékok és egyéb űrlapok kitöltését könnyen végezhetjük ezzel a programmal. Nyomtatványok kitöltése mellett etikett nyomtatásra is van lehetőség. Célunk, hogy ne csak a meglévő nyomtatványokat lehessen használni, hanem a regisztrált felhasználók javasoljanak egyedi nyomtatványokat, amelyeket kivitelezünk. Ennek ára csak bruttó 7.900 Ft költségtől elérhető. A tervek között szerepel, hogy vonalkód mezőket is illesszünk a nyomtatványokra.

szeptember 22, 2014
Hírek
OchreGray folyamatosan újítja Xls2mySQL termékét

Felhívjuk figyelmüket, hogy már nem csak Microsoft állományokat olvas be a program, hanem kezeli az OpenOffice és LibreOffice állományokat is. Érdemes nézegetni...

június 07, 2014