You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

betöltés...

webdesign

Olyan minőségi honlapokat készítünk, hogy úgy érzi, álmai valóra váltak.

A márkateremtés és weblap készítés összefonódása

Célom, hogy a mikro -és kisvállalkozásokat segítsem céljaik elérésében, támogatva azt az egységes vállalati arculat megteremtésével, fejlesztésével. Hiszen az egyedi, azonnal felismerhető képi világ megkülönböztet a konkurenciától, és bizalmat kelt a vásárlókban. Az online jelenlét pedig ma már elengedhetetlen: minden kijelzőn optimálisan megjelenő, felhasználóbarát weboldalakat tervezek kisvállalkozásoknak, hogy lássák, a professzionális megjelenés nem csak a nagy multik fegyvere lehet.

Aki az interneten nincs fent, nem is létezik (mondja korunk bölcselete). Mi viszont azt is tudjuk: ha oldalunk jól strukturált és arculatunkba illeszkedik, márkánk üzenetét mindennél koncentráltabban sugározhatja. Az online kihívás velünk lehetőséggé válik, mert arculattudatos szemlélettel a webtipográfiától a gombok formájáig minden apró részletet a ügyfeleink szolgálatába állítunk. A webdesign nálunk elemzés. A honlap programozását is én végzem, így külső partnert nem kell bevonnunk. Egyedi felhasználói felületek, Android/iOS mobil appok tervezését is vállaljuk.

Milyen a jó weboldal?
 • Konkrét céllal jön létre

  A marketing stratégia fontos eleme és szerves része.

 • Keresőoptimalizált

  A láthatóságról a hatékony keresőoptimalizálásnak köszönhetően a keresőmotorok gondoskodnak.

 • Felhasználóbarát

  Menürendszere, átláthatósága, könnyű navigációja jól vezeti a felhasználót a célja felé. A design nem cél, hanem eszköz a jól használhatóság irányába, segíti a felhasználót abban, hogy egyszerűen, gyorsan megtalálja amit keresett.

 • Egyedi, értékes tartalommal bír

  A látogató értékes információra vágyik. A jó weboldal a Google-nak is szól, hisz a rendszeresen frissülő és releváns tartalmakat tartalmazó honlapokat előrébb sorolják a keresőmotorok.

 • Minden kijelzőn tökéletesen olvasható

  A mobil kommunikációé a jövő, sőt már a jelen is, ezért engedhetetlen, hogy a honlap tartalma tableten, mobiltelefonon is jól megjelenjen, azaz reszponzív legyen.

 • Gyorsan betöltődik

  Rohanó világunkban a látogatók nem szeretnek várakozni, ha az oldal nem töltődik be gyorsan, már tovább is állnak.

 • Korszerű funkciókat tartalmaz

  Hatékonyan és gyorsan eljuttatja a látogatót a céljához és egyben teljesíti azt a célt is, amiért létrejött a honlap.

 • HTTPS biztonságos kapcsolat